Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vi er et fagligt selskab, der stiller skarpt på forebyggelse af arbejdsfravær og arbejdsmarkedsrettet rehabilitering. Vi har fokus på både det individuelle, organisatoriske og samfundsmæssige niveau.

Den fysioterapeutiske indsats tager udgangspunkt i målsætningen om, at sikre den enkelte borger, medarbejder eller patient, den størst mulige deltagelse i eget arbejdsliv. Samme mål er derfor også omdrejningspunktet for vores arbejde, samt et centralt fokusområde i det faglige fællesskab, som man er en del af hos os.

Favner bredt i forhold til både indsatsområder og målgrupper
Vi henvender os til fysioterapeuter indenfor store dele af både den private og offentlige praksis.

Seneste nyt
Læs seneste nyt fra Dansk Selskab for Fysioterapi i Arbejdsliv. Klik her

Mere information
Vil du vide mere om os, så er du velkommen til at kontakte et af vores bestyrelsesmedlemmer, som er klar til at svare på spørgsmål om hvem vi er og hvad vi kan gøre for dig.

Du finder vores bestyrelse her, sammen med en kort oversigt over de indsats- og arbejdsområder, som hvert medlem repræsenterer eller har særligt fokus på.

Dansk Selskab for Fysioterapi i Arbejdsliv
Vi er et fagligt selskab, der stiller skarpt på forebyggelse af arbejdsfravær og arbejdsmarkedsrettet rehabilitering...

Til alle medlemmer af Dansk Selskab for Fysioterapi i Arbejdsliv

Grundet COVID-19 og det følgende forbud mod forsamlinger, har vi valgt at udskyde foreningens generalforsamling, der var planlagt til afholdelse d. 25. maj 2020 i forbindelse med Ergonimiseminar.

Vi vil indkalde til en ny Generalforsamling med ordinært varsel, når dette igen er muligt. Vi vil derudover, i den kommende periode frem mod en ny generalforsamling, betragte vores mandat som værende begrænset, og vil derfor ikke vedtage større forpligtende beslutninger i bestyrelsen.

Ergonomiseminar 2020
Vær opmærksomme på, at vi har flyttet vores Ergonomiseminar til oktober 2020. Såfremt det lader sig gøre, vil vi som vanligt, stile efter at afholde generalforsamlingen i sammenhæng hermed.

På vegne af bestyrelsen

Gitte Arnbjerg

Formand